I Las Vegas er der næsten noget for enhver smag, og det gælder også mad. I denne artikel ser vi på alt det gode fra havet, du kan få i Las Vegas.

Der findes masser af fastfood i Las Vegas, som kan fylde tomme maver mellem spillene. Men nogle gange har man bare lyst til et ordentligt måltid, og hvad er næsten mere lækkert end alt godt fra havet? Heldigvis kan Las Vegas også byde på nogle rigtigt gode restauranter, som har specialiseret sig i fantastisk mad fra havet. En af de bedste er Oyster Bar Las Vegas som i 2015 vandt prisen for bedste fisk- og skaldyrsrestaurant af Las Vegas Review Journal. Oyster Bar en del af Harrah’s hotel og casino, hvilket gør det nemt at kombinere spil og mad. På Oyster Bar kan du nyde friskfangede østers, som er tilberedt på op til seks forskellige måder, eller du kan afprøve deres østerskoncepter som grillede østers eller pico de østers.

Hvis du ikke er så meget til østers, så prøv i stedet deres fisk- og skalddyrsrisotto eller en af de andre fiskeretter på menukortet. Når du er færdig med at spise din fisk- eller skaldyrsret, kan du lave et par sportsvæddemål på dine yndlingsfodboldklubber. Måske er der stor forskel i styrkeforholdet mellem de klubber, du har valgt, men så kan du forsøge dig med såkaldt Asian handicap-metoden, som er en måde, hvorpå bookmakerne udligner forskellen mellem to modstandere, så det kommer til at blive mere jævnt end et traditionelt 1X2-væddemål. Du kan læse mere om Asian handicap i den guide, som bookmakervirksomheden Unibet har lavet.

En anden fiskerestaurant, Other Mama

Other Mama er en af de hippeste restauranter i Las Vegas, som serverer alt godt fra havet. Selvom restauranten ikke udelukkende er en fisk- og skaldyrsrestaurant, er rå skaldyr, østers, sushi ceviches og sashimi nogle af stedets specialiteter. Du kan også prøve deres carpaccio kammuslinger med blodappelsin og fennikel. Eller hvad med en sashimisalat – fisk skåret i tynde strimler med timian og honning? Restauranten serverer også en krydret tuntatar med vaffelpomfritter eller en økologisk laks med rødbeder og avokado? Bag de unikke madkoncepter står kokken Dan Krohmer, som har arbejdet på japanske restauranter i både USA og Japan, hvor han studerede fremstillingen af sushi, før han i 2015 grundlagde Other Mama. På grund af sin popularitet og sit fantastiske menukort er det at anbefale, at man bestiller bord på forhånd og i god tid.

Alt godt fra Middelhavet i Las Vegas

Man kan næsten ikke sige Grækenland uden også at sige alt godt fra Middelhavet. Og netop alt det gode herfra kan du få på Estiatorio Milos, som har specialiseret sig i havspecialiteter som blæksprutte, grillede sardiner og frisk indfløjet fisk. Restauranten betragtes som ikke bare en af de bedste fiskerestauranter i Las Vegas, men en af Nordamerikas bedste græske restauranter. Og så slår det ikke engang bunden ud af din bankkonto! Slut måltidet af med græsk yoghurt med honning og valnødder- bedre fås det ikke!