Fiskeopskrifter med smag https://fiskeopskrift.dk/ Fri, 16 Dec 2022 12:20:10 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://fiskeopskrift.dk/wp-content/uploads/2018/10/cropped-2018-10-12_0954-32x32.png Fiskeopskrifter med smag https://fiskeopskrift.dk/ 32 32 Find de bedste måltidskasser med fisk https://fiskeopskrift.dk/find-de-bedste-maaltidskasser-med-fisk/ https://fiskeopskrift.dk/find-de-bedste-maaltidskasser-med-fisk/#respond Fri, 16 Dec 2022 12:20:08 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=1010 Indlægget Find de bedste måltidskasser med fisk blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>

Ofte overses det, at fisk er et nærende kostvalg for kroppen. Mange mennesker tænker ikke på de sundhedsmæssige fordele ved fisk eller på det faktum, at det er en fantastisk kilde til magre proteiner og nogle vigtige vitaminer og mineraler. Alle bør dog fokusere på at sikre, at det at spise fisk er en del af deres almindelige kost. Fisk indeholder selen, omega-3-fedtsyrer, D- og B12-vitamin og langkædede fedtsyrer, som er vigtige for det generelle velbefindende; at spise fisk er også blevet forbundet med forbedret hjernefunktion og nedsat risiko for hjertesygdomme. Af disse grunde er det vigtigt at minde os selv om, hvorfor det er gavnligt at spise fisk; vi skal forpligte os til at gøre det til en integreret del af vores ugentlige måltider for at forblive sunde og næringsrige. En af de måder man kan gøre det på, er ved at få fiske måltidskasser leveret til ens dør. Det gør det nemmere at huske og så er der lækre opskrifter med oveni.

Find en måltidskasse med fisk

Det er nemmere end nogensinde før at finde et firma, der tilbyder lækre måltidskasser med fisk, som leveres en gang om ugen. For at spare tid og kræfter er internettet det bedste sted at starte. Der findes online anmeldelsessider og virksomhedskataloger, der giver masser af oplysninger om virksomheder, der tilbyder denne service. Det er også en fordel at bruge søgemaskiner og sociale medieplatforme som Google eller Facebook til at finde ud af mere fra andre, der allerede har prøvet disse måltidskasser.

Når du har indsnævret nogle muligheder og gjort din due diligence, skal du kontakte de pågældende virksomheder direkte for at få mere detaljerede oplysninger om de tjenester, de tilbyder, leveringstider, portionsstørrelser, ingredienser og prisen på deres måltidskasser. Med tilstrækkelig research og tålmodighed burde du kunne finde et firma, der passer perfekt til dine behov.

Indlægget Find de bedste måltidskasser med fisk blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/find-de-bedste-maaltidskasser-med-fisk/feed/ 0
Sådan passer du bedst på tænderne https://fiskeopskrift.dk/sadan-passer-du-bedst-pa-taenderne/ https://fiskeopskrift.dk/sadan-passer-du-bedst-pa-taenderne/#respond Wed, 26 Oct 2022 22:00:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=1004 Du bør passe på dine tænder, det ved du. Men hvordan opbygger man sunde vaner for tandrens, så bisserne holder sig rene hele livet igennem? I denne guide for du gode tips til at opbygge disse vaner. Hvorfor passe på tænder? Uanset hvor godt man passer på tænderne, kan det ske, at der opstår problemer. […]

Indlægget Sådan passer du bedst på tænderne blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Du bør passe på dine tænder, det ved du. Men hvordan opbygger man sunde vaner for tandrens, så bisserne holder sig rene hele livet igennem? I denne guide for du gode tips til at opbygge disse vaner.

Hvorfor passe på tænder?

Uanset hvor godt man passer på tænderne, kan det ske, at der opstår problemer. I så fald er man nødt til at tage til en Tandlæge København og få ordnet problemet. Så hvorfor overhovedet prøve at passe på tænderne selv? Jo, for ligesom man siger, at et æble om dagen holder lægen væk, så kan man i vid udstrækning undgå tandproblemer, som kræver tandlægebesøg, hvis blot man renser tænderne. Det sparer en for en masse smerte, dårlig ånde, huller og så videre.

Svar på spørgsmål

Du ved nok at sukker og søde sager er dårlige for tænderne, men der er mange andre madvarer, som du sikkert er mere i tvivl om. Er chips dårlige for tænderne, selvom der ikke er sukker på dem? Hvad med fedt fra kød? Er fisk godt for dine tænder? Svarene på disse spørgsmål er ja, nej og nej, men der er masser af andre spørgsmål derude, som du endnu ikke kender svaret på. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din tandlæge.

Opbyg sunde vaner

Når det handler om at opbygge gode vaner for dine tænder, handler det om at starte småt. Du kender sikkert kampen for at komme i gang med træning og sund mad. Det samme gælder tandrens. Så hvis du gerne vil ind i vanen med at bruge tandtråd eller børste tænder et bestemt antal minutter, så begynd ikke for hårdt. Hvis du vil bruge tandtråd, så rens én tand første dag. Næste dag renser du to og langsomt, dag efter dag renses flere tænder ad gangen, og til sidst vil det ikke føles som en pligt.

Indlægget Sådan passer du bedst på tænderne blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/sadan-passer-du-bedst-pa-taenderne/feed/ 0
Sådanholder du en jubilæumsfest derhjemme: En stressfri guide https://fiskeopskrift.dk/saadanholder-du-en-jubilaeumsfest-derhjemme-en-stressfri-guide/ https://fiskeopskrift.dk/saadanholder-du-en-jubilaeumsfest-derhjemme-en-stressfri-guide/#respond Tue, 27 Sep 2022 07:48:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=1000 Planlægger du at holde en jubilæumsfest derhjemme, men ved ikke, hvor du skal starte? Bare rolig, vi har dig dækket! I denne artikel giver vi dig en simpel guide til, hvordan du organiserer en jubilæumsfest uden stress. Følg disse nemme trin, og din fest bliver en succes! Tips til at arrangere en jubilæumsfest derhjemme Måske […]

Indlægget Sådanholder du en jubilæumsfest derhjemme: En stressfri guide blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Planlægger du at holde en jubilæumsfest derhjemme, men ved ikke, hvor du skal starte? Bare rolig, vi har dig dækket! I denne artikel giver vi dig en simpel guide til, hvordan du organiserer en jubilæumsfest uden stress. Følg disse nemme trin, og din fest bliver en succes!

Tips til at arrangere en jubilæumsfest derhjemme

Måske er det din egen mærkedag, og du vil være sikker på, at alt er perfekt. Måske er det dine forældres eller bedsteforældres jubilæum, og du vil gerne give dem en fest, de sent vil glemme. Eller måske er du bare rigtig god til at holde fester, og dine venner har sat dig til at gøre denne ekstra speciel. Uanset hvad årsagen måtte være, er vi her for at hjælpe! Her er en trin-for-trin guide til at holde en uforglemmelig jubilæumsfest derhjemme, uden stress.

Trin et: Vælg et tema

Det første skridt til enhver fantastisk fest er at vælge et tema. Dette vil hjælpe dig med at bestemme indretningen, maden og aktiviteterne til den store dag. Hvis det lykkelige par har en yndlingshobby eller destination, kan det være et godt sted at starte. Hvis de for eksempel elsker at spille golf, kan du dekorere med golfbolde og tees og servere snacks som cupcakes med minigolf-tema. Hvis de elsker at rejse, kan du oprette pas-inspireret invitationer og oprette “stationer” rundt om i verden med forskellige fødevarer og drikkevarer fra disse lande. Bliv kreativ og hav det sjovt med det!

Trin to: Send invitationer

Når du har et tema i tankerne, er det tid til at begynde at planlægge gæstelisten. Dette vil afgøre, hvor mange invitationer du skal sende ud, samt hvor stor en plads du skal bruge for at kunne rumme alle. Når du har færdiggjort din gæsteliste, er det tid til at vælge dine invitationer. Igen kan disse temaer matche den overordnede festindretning eller blot klassiske og elegante. Det vigtigste er, at de inkluderer alle de væsentlige oplysninger, gæster har brug for, såsom dato, klokkeslæt, placering og RSVP-detaljer.

Trin tre: Dekorer

Nu hvor du har færdiggjort din gæsteliste og sendt invitationer ud, er det tid til at fokusere på dekorationerne! Det er her dit valgte tema virkelig kommer i spil. Hav det sjovt med det og vær ikke bange for at være kreativ!

Trin fire: Planlæg menuen

Ingen fest ville være komplet uden lækker mad! Uanset om du serverer forret, middag eller bare dessert, så sørg for, at der er noget for enhver smag på din gæsteliste. Og en af ​​de bedste måder at gøre hele processen meget nemmere og hurtigere på er at bestille mad. Det er rigtigt, bare overlad det til de professionelle og lad dem tage sig af madlavningen. På den måde kan du fokusere på vigtigere ting, som at sørge for, at din jubilæumsfest er en aften at huske. Læs mere på smageriget.dk for at udforske alle de gode mad-muligheder til din jubilæumsfest eller enhver anden form for fest. Så gå videre og tag den nemme vej ud – dine gæster vil takke dig for det.

Med disse fire nemme trin er du godt på vej til at holde en jubilæumsfest derhjemme, som alle vil huske i mange år fremover! Bare slap af og nyd dig selv – det er trods alt, hvad fester handler om!

Indlægget Sådanholder du en jubilæumsfest derhjemme: En stressfri guide blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/saadanholder-du-en-jubilaeumsfest-derhjemme-en-stressfri-guide/feed/ 0
Fisk kan hjælpe på blodtrykket https://fiskeopskrift.dk/fisk-kan-hjaelpe-pa-blodtrykket/ https://fiskeopskrift.dk/fisk-kan-hjaelpe-pa-blodtrykket/#respond Sun, 18 Sep 2022 22:00:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/fisk-kan-hjaelpe-pa-blodtrykket/ At leve sundt er ikke altid nemt. Selvom det ser nemt ud for nogen, kan man ikke altid efterligne det. Der kommer altid noget op, der gør at man ikke kan leve sundt gennem hele livet. Det kan være stress, sorg eller et problem man går og struggler med over længere tid. Lige meget hvad, […]

Indlægget Fisk kan hjælpe på blodtrykket blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
At leve sundt er ikke altid nemt. Selvom det ser nemt ud for nogen, kan man ikke altid efterligne det. Der kommer altid noget op, der gør at man ikke kan leve sundt gennem hele livet. Det kan være stress, sorg eller et problem man går og struggler med over længere tid. Lige meget hvad, kan det i hvert fald være svært at dyrke motion og spise sundt og varieret hver eneste dag, resten af ens liv. Dog er det vigtigt at man prøver at leve sundt, de perioder i ens liv hvor man har det godt. En sund livsstil kan hjælpe på rigtig mange ting, herunder hjertekarsygdomme, forebyggelse af diabetes og blodtrykket.

Hvad er et blodtryk egentlig?

Ordet blodtryk forbinder man ofte med fedme og andre livsstilssygedomme. Dog kan alle opleve for højt eller for lavt blodtryk en gang imellem. Derfor skal man ikke altid forbinde et for højt eller lavt blodtryk med noget farligt. Et blodtryk er et begreb man bruger inde for lægeverdenen. Og det er faktisk bare et udtryk for det tryk der kommer, når blodet trykker mod blodkarrets vægge, når det bliver presset ud fra hjertet. På den måde kan man altså finde ud af hvor kraftigt hjertet arbejder og hvor fleksible væggene i blodkarret er.

Sunde alternativer kan hjælpe på forhøjet eller for lavt blodtryk

Hvis du vil undgå at få forhøjet eller for lavt blodtryk, handler det rigtig meget om at have den rigtige livsstil. Her kan fisk og andre sunde alternativer hjælpe dig. Det der er vigtigt, for at undgå et for højt eller et for lavt blodtryk, er nemlig overvægt. Med overvægt kommer der med god sandsynlighed forhøjet blodtryk, samt en masse følgesygdomme, der kan ændre livskvaliteten for dig. Derfor er det vigtigt at du prøver på at spise sundt og varieret, herunder en masse fisk, da de har gode næringsstoffer.

Indlægget Fisk kan hjælpe på blodtrykket blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/fisk-kan-hjaelpe-pa-blodtrykket/feed/ 0
Sådan fanger du makrel og torsk til fiskefrikadeller https://fiskeopskrift.dk/saadan-fanger-du-makrel-og-torsk-til-fiskefrikadeller/ https://fiskeopskrift.dk/saadan-fanger-du-makrel-og-torsk-til-fiskefrikadeller/#respond Fri, 09 Sep 2022 12:37:43 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=989 Fiskefrikadeller er en sikker favorit når børn og voksne når ugens fisk skal serveres. Det smager bare godt og selv dem der ikke er vilde med fisk, kan normalt godt lide fiskefrikadeller serveret med remo og fritter. Vidste du at du lige nu, her i September, kan fange fisken selv? Det er faktisk slet ikke […]

Indlægget Sådan fanger du makrel og torsk til fiskefrikadeller blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Fiskefrikadeller er en sikker favorit når børn og voksne når ugens fisk skal serveres. Det smager bare godt og selv dem der ikke er vilde med fisk, kan normalt godt lide fiskefrikadeller serveret med remo og fritter.

Vidste du at du lige nu, her i September, kan fange fisken selv? Det er faktisk slet ikke så svært, for lige nu er det højsæson for makrel i de danske farvand og det er nemt og og sjovt fiskeri. De fiskefrikadeller, som jeg kan lide er lavet med makrel og torsk, så du skal altså også ud og fange torsken. Lad os se på hvordan du gør.

Fang en fisk for nybegyndere

Hvis du aldrig har fisket før, vil det første skridt være at få dig en fiskestang og hjul. Uden det værktøj går det altså ikke. Mit råd er at du tager et smut forbi din lokale grejforhandler og får hjælp til at købe det. Det koster normalt ikke ret meget, hvis du bare skal have et funktionelt begyndersæt. Her kan du også få gode råd til hvad du skal bruge af fiskegrej. Til torsk og makrel kan du nøjes med blink og forfang. Det kan du faktisk fange begge dele på.

Sådan fanger du makrel

Makrellen er en vandringsfisk der kommer fra Middelhavet og svømmer op nordpå om sommeren, hvor vandet er koldere. Her kommer den i kæmpe stimer ind i vores fjorde og havne og den er normalt nem at fange, også fra land. Du skal gå efter steder med noget dybde, for dne kan lide at svømme på 3-5 meters dybde. Det kan fx være ude på en mole eller i en dyb havn.

Så kaster du dit blink med forfang (sildeforfang) ud og tæller til 5 før du spoler ind. Du skal spole rimelig hurtig ind, men uden at gå helt amok. Det gælder om at ligge midt i vandet, hvor fisken er. Hvis der er en stime af fisk skal du nok få bid, måske endda flere på samme tid.

Sådan fanger du torsk

Torsken er en bundfisk, der går nede på bunden og spiser hvad den kan komme til. Det kan være mindre fisk, men også krabber og søstjerner. Den er kendt som en grobrian af samme grund. Den er også ret nem at fange. Du kan fange den på blink eller med gummidyr, de såkaldte jig. Der er næsten altid torsk at fange, hvis bare du kommer ud på lidt dybde. Om sommeren er torsken helt inde ved land i skumringstid, hvor du kan fange den på blink også ret langt oppe i vandet. Der er torsken typisk mindre.

Når du har fanget fisken

Mit sidste råd til dig når du har fanget fisken er at aflive den humant med et gok i nødden og derefter hurtigt skære halsen over på den. Dette er den mest humane aflivelsesmetode, som desuden sørger for at blodet løber ud og ikke sætter sig i fisken. Har du ikke en totensclæger kan et slag ovenpå på hodet med et par fingre eller knytnæve også gøre det.

Du bør helst også rense fisken hurtigt efter du fanger den. Det gælder særlig torsk der kan have torskeorm. Denne parasit dør dog når du tilbereder fisken, men det kan være ulækkert at se den i kødder. Den lever i tarmen på fisken og kravler først ud i kødet når fisken er død. Hvis du derfor hurtigt får mave og tarm ud af fisken er der mindre risiko for orm.

Indlægget Sådan fanger du makrel og torsk til fiskefrikadeller blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/saadan-fanger-du-makrel-og-torsk-til-fiskefrikadeller/feed/ 0
Sådan indretter du dit hjem perfekt til aftener med friskfanget fisk og godt selskab https://fiskeopskrift.dk/saadan-indretter-du-dit-hjem-perfekt-til-aftener-med-friskfanget-fisk-og-godt-selskab/ https://fiskeopskrift.dk/saadan-indretter-du-dit-hjem-perfekt-til-aftener-med-friskfanget-fisk-og-godt-selskab/#respond Thu, 01 Sep 2022 05:40:12 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=984 Når man fanger sin egen fisk, er det en fornøjelse at dele madoplevelsen med nogle gode venner. For det er hyggeligt at sidde rundt om spisebordet og nyde maden, mens man evaluerer dagens fangst. Men for at aftenen skal være perfekt, kræver det selvfølgelig en god indretning af hjemmet. Skab en hyggelig atmosfære i dit […]

Indlægget Sådan indretter du dit hjem perfekt til aftener med friskfanget fisk og godt selskab blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Når man fanger sin egen fisk, er det en fornøjelse at dele madoplevelsen med nogle gode venner. For det er hyggeligt at sidde rundt om spisebordet og nyde maden, mens man evaluerer dagens fangst. Men for at aftenen skal være perfekt, kræver det selvfølgelig en god indretning af hjemmet.

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem, så I lettere kan nyde dagens fangst

En hyggelig atmosfære i hjemmet er ikke kun vigtig, når man har gæster. Det er også vigtigt for den daglige trivsel, og det kan være med til at skabe ro og balance i hverdagen. Derfor er det en god idé at tage sig tid til at finde ud af, hvad der skal til for at skabe en hyggelig atmosfære i ens hjem. 

Rent funktionelt skal man gerne have et spisebord og en god spisebordsstol, som er behagelig at sidde i, når man nyder sine måltider i godt selskab.

Noget, der virkelig skaber stemning, er ofte lyset, både naturligt lys fra vinduerne, men også kunstige lyskilder som lamper og stearinlys. Her kan man overveje at bruge varmere lyskilder, da de typisk giver en mere behagelig stemning.

Dernæst er det ofte farverne i rummet, der har stor indflydelse på ens stemning. Mange mennesker foretrækker roligere farver som bløde gråtoner eller pasteller, mens andre foretrækker mere levende farver som rød eller gul.

Endelig kan man overveje sin indretning generelt, herunder placeringen af møblerne i rummet samt eventuelle pyntegenstande. Pyntegenstande kan have stor betydning for stemningen i et rum. Brug dem gerne bevidst for at skabe netop den stemning, du ønsker i dit hjem.

Slut aftensmaden af med et lækkert dessert med frisk frugt og is

Efter en lækker middag med friskfanget fisk, er det dejligt med en let dessert. Når man har brugt dagen på at fange fisk, er der ikke nødvendigvis tid til at lave en kompliceret dessert, men frugt og is med et godt glas vin virker altid, og det kan sagtens indtages i stuens sofaer, så stemningen bliver mere afslappet.

Sørg for at have de rigtige redskaber og ingredienser til frisk fisk

Når det kommer til fisk, så er det ikke alle, der er lige bekendte med, hvordan man bedst tilbereder friskfanget fisk. Faktisk er det mange, der synes, at fisk er en af de sværeste ting at lave, fordi den skal have den helt rigtige temperatur.

Du skal sørge for at have nogle redskaber, såsom en stegepande eller en grillpande, som kan tåle høje temperaturer, et ovnfast fad samt en fiskefileteringskniv og et skærebræt specifikt til fisk.

Sådan får du de perfekte rammer til en god, gastronomisk oplevelse, hvor du kan nyde din helt egen fangst.

Indlægget Sådan indretter du dit hjem perfekt til aftener med friskfanget fisk og godt selskab blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/saadan-indretter-du-dit-hjem-perfekt-til-aftener-med-friskfanget-fisk-og-godt-selskab/feed/ 0
Er du på udkig efter en lækker fiskerestaurant i København? https://fiskeopskrift.dk/er-du-paa-udkig-efter-en-laekker-fiskerestaurant-i-koebenhavn/ https://fiskeopskrift.dk/er-du-paa-udkig-efter-en-laekker-fiskerestaurant-i-koebenhavn/#respond Wed, 03 Aug 2022 07:01:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=992 Udvalget er stort, når man søger efter en god restaurant i København. Der findes nemlig et væld af lækre og delikate muligheder for at spise ude, når man beinder sig i området i og nær København.  Men er du særligt interesseret i at finde en god restaurant, hvor du kan få et lækkert måltid med […]

Indlægget Er du på udkig efter en lækker fiskerestaurant i København? blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Udvalget er stort, når man søger efter en god restaurant i København. Der findes nemlig et væld af lækre og delikate muligheder for at spise ude, når man beinder sig i området i og nær København. 

Men er du særligt interesseret i at finde en god restaurant, hvor du kan få et lækkert måltid med fisk til frokost eller aftensmad, så kan du med fordel besøge Hooked. Dette spisested er et uformelt og hyggeligt samlingssted for alle, der har lyst til en bid mad med fisk eller skalddyr.

Restauranten prioriterer friske råvarer, og du er dermed sikret en fuldent madoplevelse, når du besøger Hooked’s fiskerestaurant. Derudover kan du forvente en hyggelig eftermiddag eller aften, hvor restaurantens personale vil tage godt hånd om dig og dine med et højt serviceniveau og et venligt sind. 

Fisk og skalddyr er en delikat spise, og det er ikke altid, at man selv får kokkereret en lækker ret med fisk, når man er hjemme i vante omgivelser, og der skal mad på bordet. Om ikke andet kan det til tider være den lette løsning, der tages i brug, hvor menuen måske står på stegt laks eller fiskefrikadeller. 

I vores fiskerestaurant finder ud et bredt udvalg at fisk, der er tilberedt på flere måder, så der helt sikkert er en ret, som vil falde i din smag. Du kan få en fantastisk madoplevelse, som du med sikkerhed vil komme tilbage efter. 

Restauranten tilbyder et varieret udvalg

Skulle du eller en anden i dit selskab få lyst til et måltid uden fisk, så tilbyder restauranten også kødfrie retter, herunder bowls, salater og fries, som i øvrigt også kan nydes i samspil med de andre retter. 

Det er ikke blot kødfrie sides og salater, som du kan sætte tænderne i, hvis du er vegetar eller af anden grund skulle få lyst til en vegetarret. Restauranten tester nemlig også løbende andre retter af helt uden kød.

Indlægget Er du på udkig efter en lækker fiskerestaurant i København? blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/er-du-paa-udkig-efter-en-laekker-fiskerestaurant-i-koebenhavn/feed/ 0
Er du sulten på en frokost på Frederiksberg? https://fiskeopskrift.dk/er-du-sulten-paa-en-frokost-paa-frederiksberg/ https://fiskeopskrift.dk/er-du-sulten-paa-en-frokost-paa-frederiksberg/#respond Sun, 10 Jul 2022 08:40:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=978 I København findes der et hav af frokost muligheder, og det er både sunde, greasy, dyre, billige og mange andre kategorier. Det giver dig chancen for konstant at prøve nye ting og madoplevelser i løbet af året. Det samme gælder på Frederiksberg, hvor madscenen ligeledes er stor og alsidig.  Du kan med sikkerhed finde præcis […]

Indlægget Er du sulten på en frokost på Frederiksberg? blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
I København findes der et hav af frokost muligheder, og det er både sunde, greasy, dyre, billige og mange andre kategorier. Det giver dig chancen for konstant at prøve nye ting og madoplevelser i løbet af året. Det samme gælder på Frederiksberg, hvor madscenen ligeledes er stor og alsidig. 

Du kan med sikkerhed finde præcis den type mad du ønsker. Det er alt fra sunde bowler og salater, kebab, sushi, pasta, pizza og alt herimellem. En frokost på Frederiksberg kan trække dig rundt i verdenshjørnerne, og du kan både bestille hawaiianske Poke Bowls fra OliOli, som er at finde i hele København.

Hvis du er til de mere snaskede madoplevelser, kan du også bestille en vietnamesisk ramen eller en god stærk nuddel salat i ægte thailandsk stemning. Du kan blot gå ned af falkoner Alle, hvor du finder et utal af madsteder – både restauranter og spisesteder, hvor du tager din mad to-go. 

Og når vi taler om at tage sin mad med udendørs på en varm sommerdag, eller hygge i de mørkere vintermåneder, hvor skal man så gå hen?

Hvor kan du nyde din frokost på Frederiksberg?

Frederiksberg byder på et væld af muligheder både madsteder, barer og steder du kan medbringe begge dele og hygge med venner eller familie. Det gælder alt fra parker, dragende og lækre områder til borde og bænke. 

Du kan blandt andet nyde din frokost på Frederiksberg i den måske velkendte Frederiksberg Have, hvor du kan gå dig en dejlig lang tur rundt i havens finurlige stier. Hvis du er på den lange tur, kan du bevæge dig op mod Søndermarken, hvor du direkte fra denne have kan gå over i den anden. 

Derudover kan du på de grønne områder mellem CBS campus op langs metroens linje, sætte dig på bænke, grønne områder og hygge dig med din frokost i Frederiksberg. Det giver dig derfor også mulighed for at kunne hoppe på en metro hurtigt, hvis behovet er til det. 

Modsat kan du også altid komme nemt til Frederiksberg, da metroen gør det nemmere at komme hvorend i byområdet du skal til. Find også lækre steder at spise lidt længere ude ved Lindevang, hvor der ligger en masse små hyggelige og rolige steder med god mad, brunch og aftensmad. 

Denne bydel byder på et hav af muligheder til dig, som elsker en god spise i de københavnske områder.

Indlægget Er du sulten på en frokost på Frederiksberg? blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/er-du-sulten-paa-en-frokost-paa-frederiksberg/feed/ 0
Pizzatips: Sådan laver du en kanon pizza https://fiskeopskrift.dk/pizzatips-saadan-laver-du-en-kanon-pizza/ https://fiskeopskrift.dk/pizzatips-saadan-laver-du-en-kanon-pizza/#respond Fri, 08 Jul 2022 11:02:39 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=969 Pizza har længe været en favorit blandt verdens madentusiaster. Og dét er ikke for ingenting. Når en pizza laves, som den skal, kan den smage fantastisk. Til gengæld kan pizza også hurtigt blive noget lettere uspiseligt sjap, hvis du ikke har styr på, hvad du laver, når du går i køkkenet.  Planlægger du en pizzamiddag […]

Indlægget Pizzatips: Sådan laver du en kanon pizza blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Pizza har længe været en favorit blandt verdens madentusiaster. Og dét er ikke for ingenting. Når en pizza laves, som den skal, kan den smage fantastisk. Til gengæld kan pizza også hurtigt blive noget lettere uspiseligt sjap, hvis du ikke har styr på, hvad du laver, når du går i køkkenet. 

Planlægger du en pizzamiddag for dine nærmeste? Overvejer du at starte din egen pizzabiks? Eller søger du blot generelt set at forbedre dine gastronomiske evner?

Vi giver dig fire tips til, hvordan du kan frembringe en fantastisk pizza – hver gang. 

Skru op for varmen! 

Hvis du søger at lave en pizza ud over det sædvanlige, skal du først og fremmest sørge for at skrue godt op for varmen i din ovn. Den ideelle pizza kræver mellem 275 og 300 graders varme, og dét fra det øjeblik, hvor du sætter den i ovnen. Mange af os har det med at blive utålmodige, når vi venter på vores aftensmad, men tillader du ovnen få den rette varme, vil du opleve, at din pizza er al ventetiden værd. 

Hold bunden tynd 

En tyk pizzabund kan aldrig blive rigtig sprød. Er din pizzabund for tyk, risikerer du at ende med et udpræget kedeligt resultat. Når du laver bunden, er det derfor, at du bruger en pizzarulle eller en almindelig kagerulle. Sørg for at komme godt ud i kanterne, så bunden bliver jævn. Og lav altid din bund med pizzamel

Vælg de rigtige ingredienser 

Selv den bedste pizzabund er ikke meget værd, hvis den ikke toppes med nogle ordentlige ingredienser. Nogle af de pizzaer, du kan købe på dit lokale pizzeria, har meget garanti usædvanligt meget fyld, men selvom det kan være lækkert med lidt af det hele, er de bedste pizzaer ofte dem, hvor fyldet er holdt sparsomt. Prøv for eksempel at kaste dig ud i en hvid pizza med gedeost og cherrytomater eller én med et tyndt lag af tomatsovs, parmaskinke og rucolapesto. 

Investér i en pizzaspade 

Sidst men ikke mindst bør du overveje at investere i en pizzaspade. Spaden vil gøre det nemt for dig at håndtere din pizza. Vil du gøre dig selv en ekstra tjeneste, kan du dertil sørge for først at komme fyld på, når pizzaen ligger på spaden. Sådan undgår du nemlig at fyldet falder af, når du sætter herligheden i ovnen. 

Indlægget Pizzatips: Sådan laver du en kanon pizza blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/pizzatips-saadan-laver-du-en-kanon-pizza/feed/ 0
Hold en fantastisk middag for venner eller familie https://fiskeopskrift.dk/hold-en-fantastisk-middag-for-venner-eller-familie/ https://fiskeopskrift.dk/hold-en-fantastisk-middag-for-venner-eller-familie/#respond Tue, 31 May 2022 08:05:00 +0000 https://fiskeopskrift.dk/?p=959 Der er ikke noget bedre end at være sammen med de personer, man holder allermest af i hele verden. Og der er næsten heller ikke noget bedre end at nyde et lækkert måltid med en god vin til. Så hvorfor ikke kombinere disse to skønne ting og holde en fantastisk middag for nogle af dine […]

Indlægget Hold en fantastisk middag for venner eller familie blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
Der er ikke noget bedre end at være sammen med de personer, man holder allermest af i hele verden. Og der er næsten heller ikke noget bedre end at nyde et lækkert måltid med en god vin til. Så hvorfor ikke kombinere disse to skønne ting og holde en fantastisk middag for nogle af dine venner eller familiemedlemmer?

Over en intim og hyggelig middag kan man få vendt mange emner – både dem, der er sjove, mærkelige og mere alvorlige. Så derfor er middagen også en rigtig god måde at være sammen med folk på. Så det er egentlig bare med at finde ud af, hvem du gerne vil invitere på middag, hvad I skal have at spise – og selvfølgelig hvad I skal have at drikke. Find eksempelvis en god flaske vin eller to på https://distinto.dk/.

Sammensæt en lækker menu

Når du inviterer på middag, så giver det sig selv, at du også gerne skal stå klar med en lækker menu, når dine gæster kommer. Det skal gerne være en ret eller nogle retter, som du har styr på at lave – i hvert fald hvis du er typen, der er lidt kaotisk i et køkken. Så er det altså meget rart, at man har gang i nogle retter, som man har lavet før, og hvor man ved, at der skal meget til, før det går galt.

Hvis man god synes, at det er fedt at stå i køkkenet, så kan man også prøve at eksperimentere med noget spændende, som man ikke har prøvet før – det vil sikkert også imponere dine gæster. Og så skal du også lige huske at finde en god vin, som passer til den ret, du serverer. Så går det hele op i en højere enhed.

Den nemme vej: Lækker mad udefra

Hvis man ikke lige er verdens bedste kok og egentlig mest bare bliver stresset af at lave mad, betyder det ikke, at man ikke kan holde en hyggelig middag for sine venner eller familie – det betyder bare, at man må få løst madproblemet på en anden måde, og det kunne meget vel være med mad udefra. 

Der er mange steder, der tilbyder mad ud af huset, så der er altså også noget for enhver smag. Så du kan altså lige tænke lidt over, hvordan stemningen skal være. Går I med delikat tre-retters menu, eller er det fint bare at bestille noget pasta, pizza eller lignende, som er lidt nemmere at have at gøre med.

Gå ikke ned på vin

Når der er styr på maden, skal du selvfølgelig også huske det, der næsten er lige så vigtigt – nemlig vin. Man behøver selvfølgelig ikke at drikke vin, for at det bliver en vellykket middag. Men typisk så gør vin bare noget særligt ved stemningen, fordi mange bliver beruset på en ret behagelig måde, når de drikker vin. Så sørg for lige at have et par ekstra flasker vin på lager, så der ikke er nogen, der går tørstige i seng efter middagsselskabet.

Indlægget Hold en fantastisk middag for venner eller familie blev først udgivet på Fiskeopskrifter med smag.

]]>
https://fiskeopskrift.dk/hold-en-fantastisk-middag-for-venner-eller-familie/feed/ 0