Dette er sponsoreret indhold 

Danskerne elsker fisk og skaldyr. Desværre er det ikke alle danskere, der får spist nok af den sunde og velsmagende delikatesse. Det kan skyldes forskellige ting, at der ikke spises nok fisk og skaldyr i Danmark. Blandt andet er de største argumenter for ikke at spise det så ofte, at det er dyrt at købe og besværligt at have med at gøre. Men disse to argumenter skal manes til jorden, da det bestemt hverken behøver at være dyrt eller besværligt at nyde både fisk og skaldyr. 

Hverdagsfisk kan sagtens komme fra frost 

En både billig og nem både at få fisk i hverdagen er at købe fisken i dit supermarked. Her vil altid være både frossen og frisk fisk at finde. Den frosne fisk vil ofte være billigere at anskaffe, og den fejler bestemt ikke noget. Her vil det særligt være en fed fisk som laks du kan finde, og ofte kan der også ligge de hvide fisk som hellefisk. Disse fisketyper kan uden problemer bruges i hverdagsretterne derhjemme. Eksempelvis kan man benytte fisken i en lasagne, og dermed bytte oksekødet ud med enten laks eller en hvid fisk. Denne type af opskrift kan ingen gå galt i byen med. Man kan også lægge fisken i et skytte sølvfolie og pakke den ind med urter og grøntsager og bage pakkerne i ovnen i 10 minutter. Der har man den nemmeste fiskeret, der er at lave og til meget få penge. 

Skal der være fest, så lad der være fest 

Hvis man har lyst til at kaste sig ud i det mere festive og spændende, kan man forsøge sig med nogle af de mere raffinerede fiske og skaldyrsretter. Dette kunne eksempelvis være Østers eller muslinger, som kunne stå på menuen. Når man taler østers, er man bestemt oppe i en anden prisklasse, men samtidig spiser man også en eksklusiv og velsmagende delikatesse, som vil være en oplevelse for langt de fleste. Muslingerne kan man få i mange forskellige afskygninger, og disse behøver ikke at være dyre. Vælger man eksempelvis blåmuslingerne, kan man vælge den velkendte ret Moules Frites eller retten Moules Mariniere. Disse retter er meget simple og kræver blot blåmuslinger, fløde, hvidvin og nogle urter. Har man disse ingredienser, er man allerede halvt færdig med at kreere en lækker og velsmagende skaldyrsret. Det behøver således ikke at være svært eller besværligt at lave lækker mad med fisk og skaldyr, det handler bare om at komme i gang med det og prøve sig frem.