Udvalget er stort, når man søger efter en god restaurant i København. Der findes nemlig et væld af lækre og delikate muligheder for at spise ude, når man beinder sig i området i og nær København. 

Men er du særligt interesseret i at finde en god restaurant, hvor du kan få et lækkert måltid med fisk til frokost eller aftensmad, så kan du med fordel besøge Hooked. Dette spisested er et uformelt og hyggeligt samlingssted for alle, der har lyst til en bid mad med fisk eller skalddyr.

Restauranten prioriterer friske råvarer, og du er dermed sikret en fuldent madoplevelse, når du besøger Hooked’s fiskerestaurant. Derudover kan du forvente en hyggelig eftermiddag eller aften, hvor restaurantens personale vil tage godt hånd om dig og dine med et højt serviceniveau og et venligt sind. 

Fisk og skalddyr er en delikat spise, og det er ikke altid, at man selv får kokkereret en lækker ret med fisk, når man er hjemme i vante omgivelser, og der skal mad på bordet. Om ikke andet kan det til tider være den lette løsning, der tages i brug, hvor menuen måske står på stegt laks eller fiskefrikadeller. 

I vores fiskerestaurant finder ud et bredt udvalg at fisk, der er tilberedt på flere måder, så der helt sikkert er en ret, som vil falde i din smag. Du kan få en fantastisk madoplevelse, som du med sikkerhed vil komme tilbage efter. 

Restauranten tilbyder et varieret udvalg

Skulle du eller en anden i dit selskab få lyst til et måltid uden fisk, så tilbyder restauranten også kødfrie retter, herunder bowls, salater og fries, som i øvrigt også kan nydes i samspil med de andre retter. 

Det er ikke blot kødfrie sides og salater, som du kan sætte tænderne i, hvis du er vegetar eller af anden grund skulle få lyst til en vegetarret. Restauranten tester nemlig også løbende andre retter af helt uden kød.