Calamaris

Calamaris

Calamaris kaldes også friturestegte blæksprutteringe, og det er lige præcis, hvad det er. Du behøver bestemt ikke være en mester i gastronomiens verden for at lave dem selv. Du har måske allerede smagt dem på pizzarier eller caféer eller færdigkøbte på frost, men har...
Laks i fad

Laks i fad

Laks i fad. Er der overhovedet noget, der hedder laks i fad? Altså sådan helt konkret, som at der er noget, der hedder gravad laks eller lakseroulade osv. For laks i fad er vel egentlig mere en måde at servere laksen på end at tilberede den på. Måske skulle retten her...
Jomfruhummerbisque

Jomfruhummerbisque

Jomfruhummerbisque er en suppe, der er flamberet, flødelegeret og smørmonteret. Så her skal alle dine kokkeevner stå sin prøve. Men for … uh, her skal jeg anstrenge mig for ikke at komme til at bande. For på en skal fra 1 til 10 … den smager … godt! Har du ikke...
Tab dig ved at spise fisk

Tab dig ved at spise fisk

Hvis du gerne vil tabe dig, er det en rigtig god ide for dig, at du spiser noget mere fisk. Det mætter i lang tid og passer til mange forskellige kure. For eksempel kan du både spise fisk, når du spiser efter LCHF og 5:2 kuren. Går du, som mange af os andre, med en...
Sous Vide Laks

Sous Vide Laks

I denne opskrift tilbereder vi sous vide laks og serverer den med løgmarmelade og risottobarer. Den søde og syrlige smag i løgmarmeladen spiller godt op imod de sprøde risottobarer og den saftige laks. Opskrift Denne opskrift er til 4 personer og tager 1 time at lave....
Tunmousse

Tunmousse

Tunmousse er en af de slags fiskeretter, der gerne må være på frokostbordet, når jeg skal spise med. Marineret sild, karrysild, røget makrel og alt det andet må de godt holde for mig. Men tunmousse på et stykke – helst ristet – toastbrød eller ciabattabrød, det er...
Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail. Det skulle ikke undre mig, hvis du aldrig har fået en rejecocktail. I hvert fald ikke på den traditionelle facon. Rejecocktail var FORRETTEN i 70’erne. Samme årti hvor pasta og ris også blev et hit. Måske skulle de have kommet det i rejecocktailen, så...
Laks i ovn

Laks i ovn

Laks i ovn. Tænk at noget kan smage så godt og så endda være sundt, men det gør laks tilberedt i ovn, altså. Laks i ovn er den ret, der skal på bordet, når fiskefornægtere skal overbevises om, at fisk ikke smager af … fisk. En god ting ved laks er, at du næsten ikke...
Lakselasagne

Lakselasagne

Lakselasagne er på menuen og det er faktisk fiskens dag – ja, nøjagtigt som chokoladen, kartoflen, isen, tærten osv. har deres helt egen dag, så har fisken også. Hvis I fejrer fiskens dag hos jer men elsker lasagne, så kunne lakselasagne være en god ret at fejre den...