I København findes der et hav af frokost muligheder, og det er både sunde, greasy, dyre, billige og mange andre kategorier. Det giver dig chancen for konstant at prøve nye ting og madoplevelser i løbet af året. Det samme gælder på Frederiksberg, hvor madscenen ligeledes er stor og alsidig. 

Du kan med sikkerhed finde præcis den type mad du ønsker. Det er alt fra sunde bowler og salater, kebab, sushi, pasta, pizza og alt herimellem. En frokost på Frederiksberg kan trække dig rundt i verdenshjørnerne, og du kan både bestille hawaiianske Poke Bowls fra OliOli, som er at finde i hele København.

Hvis du er til de mere snaskede madoplevelser, kan du også bestille en vietnamesisk ramen eller en god stærk nuddel salat i ægte thailandsk stemning. Du kan blot gå ned af falkoner Alle, hvor du finder et utal af madsteder – både restauranter og spisesteder, hvor du tager din mad to-go. 

Og når vi taler om at tage sin mad med udendørs på en varm sommerdag, eller hygge i de mørkere vintermåneder, hvor skal man så gå hen?

Hvor kan du nyde din frokost på Frederiksberg?

Frederiksberg byder på et væld af muligheder både madsteder, barer og steder du kan medbringe begge dele og hygge med venner eller familie. Det gælder alt fra parker, dragende og lækre områder til borde og bænke. 

Du kan blandt andet nyde din frokost på Frederiksberg i den måske velkendte Frederiksberg Have, hvor du kan gå dig en dejlig lang tur rundt i havens finurlige stier. Hvis du er på den lange tur, kan du bevæge dig op mod Søndermarken, hvor du direkte fra denne have kan gå over i den anden. 

Derudover kan du på de grønne områder mellem CBS campus op langs metroens linje, sætte dig på bænke, grønne områder og hygge dig med din frokost i Frederiksberg. Det giver dig derfor også mulighed for at kunne hoppe på en metro hurtigt, hvis behovet er til det. 

Modsat kan du også altid komme nemt til Frederiksberg, da metroen gør det nemmere at komme hvorend i byområdet du skal til. Find også lækre steder at spise lidt længere ude ved Lindevang, hvor der ligger en masse små hyggelige og rolige steder med god mad, brunch og aftensmad. 

Denne bydel byder på et hav af muligheder til dig, som elsker en god spise i de københavnske områder.