Sponseret af Lead Supply

Du føler måske i øjeblikket at alle dagene virker ens. Det skyldes primært at vi bruger utrolig meget tid derhjemme, og vi har ikke på samme måde en masse at skulle se frem til. Nogle dage kan være sværere end andre, men dét der med at skulle opleve det samme dag ud og dag ind, kan gøre selv den bedste en smule skør. Derfor bør du gøre lidt ekstra for dig selv engang imellem – husk at du også fortjener at blive forkælet.

Lækker, smagfuld fisk koster

Eftersom vi ikke just kan foretage os nær så meget som vi før har kunne, så er det okay at gøre lidt ekstra ud af en ellers helt almindelig hverdag. Hvis ikke vi fokuserer på de små glæder, så kan det gå hen og blive nogle rigtige kedelige, triste dage vi skal igennem. Corona er ikke sjovt for nogen, men det handler om at få det bedste ud af en situation, som alle synes er helt forfærdelig. Derfor gør det bestemt ikke noget hvis vi går lidt mere op i at forkæle os selv i disse stunder, for det har vi altså brug for. Der er mange måder hvorpå vi kan forkæle os selv lidt ekstra, men blot sådan noget som at lave noget lækker mad kan i den grad gøre en forskel i hverdagen. Fisk er ofte ret dyrt, men du kan virkelig få lavet nogle lækre retter ved at benytte sig af frisk fisk, fra den lokale fiskehandler eller supermarked. Her på siden kan du finde tonsvis af opskrifter og inspiration til den perfekte fiskeret. Tag et kig og se om ikke du kan finde noget som lyder som lige noget for dig. Elsker du også at lave mad med fisk, eller kunne tænke dig at gøre det mere ofte, bør du overveje at anskaffe dig en rygeovn. Skal du have en god rygeovn, koster de lidt, men det tager tilberedningsoplevelse og smagen af fisk til nye højder. Tilfredshedsfølelsen ved at ryge sin egen fisk og bruge din i sin ret, er helt speciel. En rygeovn kan koste alt fra et par hundrede kroner og til mange tusinde kroner, det kommer helt an på hvor stor den skal være, hvordan skal se ud og hvilke funktionaliteter den skal have. Vil du gerne springe ud i det på et entusiastniveau, skal du op i den dyre ende. Det er nok de færreste som har 5.000-6.000 kr. øremærket til en top-kvalitets rygeovn. Vil du gerne i gang hurtigst muligt, og overvejer du at lede efter nogle finansieringsmuligheder hertil, kan du evt. tage et kig på eb låneguide. Her kan du få en oversigt og informationer over forskellige lån, måske du kan finde et billigt et så du kan komme i gang med rygning af fisk til din næste ret. Der mange muligheder for at låne penge på nettet, men overvej lige en ekstra om det nu også er nødvendigt og om du ikke kan vente og spare op i stedet for.

Undgå den dårlige samvittighed

Det er altid en god idé at spare penge, og mangler vælger at gøre det på deres madbudget. Da fisk ofte kan være en dyr fornøjelse, er det ofte her man vælger at skære fra. Man skal dog huske på at det anbefales at man spiser fisk hver uge, da det er rigt på omega 3 fedtsyrer, og derfor godt for dit helbred. Det er meget typisk at folk går en buge uden om fisken i deres lokale supermarked, netop pga. prisen. Men måske skulle du overveje at opprioritere fisken i dine madvaner, og om du ikke kan finde andre steder at spare. Du skal selvfølgelig ikke bruge penge du ikke har for at kunne spise fisk noget oftere, men man skal heller ikke undervurdere vigtigheden af en sund og varierende kost – hvor fisk bør være en del af dette. Måske har du bare brug for én lækker ret med fisk, som giver dig lyst til at opprioritere fisk i din ugentlige madplan. Uanset hvad, så skal du bestemt ikke have dårlig samvittighed over, at bruge lidt flere penge på netop fisk, da det smager skønt og er godt for dig helbred.