Hvis du overvejer, hvorvidt løsningen med ejendomsservice er noget for dig, kan du læse med her og blive klogere. Det er nemlig et populært valg, der på daglig basis gør livet nemmere for en lang række mennesker.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice handler om, at du får professionel service til at passe din ejendom. Det betyder dermed også, at du slipper for at klare en lang række praktiske opgaver på egen hånd. Det kan eksempelvis være, at du får trapperne i din opgang vasket. Dette vil man typisk vælge at gøre en gang i ugen. Dette er dermed din garanti for, at opgangen holdes pæn og ren. Det kan også være, at du ønsker hjælp til at få pudset vinduerne, lave forfaldent arbejde og viceværtsopgaver såsom at udskifte pærer og hjælpe i tilfælde af et stoppet afløb eller lignende. Arbejdsopgaverne med ejendomsservice indbefatter også havearbejde. Det kan eksempelvis være, at græsset skal slås, hækken skal klippes og blomsterbedene skal passes. 

Det betyder dermed også, at arbejdsopgaverne spender over et stort felt. 

Hvem kan benytte sig af denne løsning med ejendomsservice?

Denne løsning ses typisk i større – eller i mindre – lejlighedskomplekser. Det er særligt anvendeligt de steder, hvor denne type af arbejdsopgaver ikke er defineret, hvem der ordner. Eksempelvis kan man ikke altid regne med, at alle beboere i en opgang husker at vaske og støvsuge trappen. Det betyder dermed også, at man ikke altid kan regne med at opgangen er pæn og ren. 

Hvad er prisen?

Priserne på netop denne service er heldigvis ganske fordelagtige. De varierer naturligvis af, hvor mange og hvilke arbejdsopgaver der skal udføres. Dog er dette en fordelagtig løsning, der kan betale sig. Man kan altid forhøre sig om prisen på forhånd og dermed finde en aftale, der matcher ønsker, kriterier og budget.